design: JAC Studios

design: JAC Studios

KONTAKTOPLYSNINGER |

Telefon: +45 29 46 72 27

Email: pbendtsen@gmail.com

Adresse: Jernbanegade 38, 8961 Allingåbro

CVR: 35052860

 

PROFIL |

Vi er Lotus Concrete, et alsidigt firma som opererer primært indenfor Danmark. Vores materielle grundlag og ekspertise er terrazzo og beton, men indenfor disse rammer har vi konstant udfordret fagets traditionelle begrænsninger i tæt samspil med kundens visioner og drømme.

Vi kan godt lide at udfordre det traditionelle håndværk med æstetiske og kreative ambitioner, hvilket har medført, at mange af vores produkter er designmæssigt unikke og taler kunstens sprog. Dette inkluderer både de banebrydende terrazzogulve (støbt med håndskårne danske natursten i stedet for marmor) i Slotfelt nær Schackenborg og den nye restaurant Noma, samt betonelementer produceret til den danske kunstner Kirstine Roepstorffs’ udstilling på den internationale kunstbiennale i Venedig.


image_02.jpg

FIRMA |

Selvfølgelig er det solide håndværk fundamentet for det hele og vi udfører også sideløbende mere traditionelle opgaver indenfor faget, såsom det klassiske terrazzogulv i en opgang eller et badeværelse, samt og renoveringer af trapper, etc,.

Vi kan hyres både som hoved-, fag-, og underenterprise. Vores opgaver bliver ofte til i samarbejde med eksponenter for andre fagområder, sædvanligvis arkitekter, men også designere, mosaikkunstnere, og håndværksbranchens traditionelle over- og underleverandører. 

 

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE |

Odorico Studio

Råform

David Thulstrup Studio

Frama

Kirstine Roepstorff


INSTAGRAM